Деление на македонски език

Превод: деление, Речник: български » македонски

поделба, делба, партиција, делење, партицијата
деление на македонски език

Други езици

Свързани думи

деление езиков речник македонски, деление с 0, деление с опашка 3 клас, деление на дроби, деление на нула, деление на числа, деление на македонски език

Преводи

делата на македонски език - дела, случаите, случаи, работите
делегация на македонски език - делегација, делегацијата, делегација во, делегација ја
делителя на македонски език - одделителна, разделна, инката, инката за
дело на македонски език - случај, тужба, случајот, постапка
уплътняване на македонски език - тампонирање, набивањето, набивање, фасадни, згуснување

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Деление на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: поделба, делба, партиција, делење, партицијата