Еднородно на македонски език

Превод: еднородно, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
рамномерна
Еднородно на македонски език
Други езици

Свързани думи: еднородно

еднородно изречение, еднородно обстоятелствено пояснение, еднородно магнитно поле, еднородно и нееднородно определение, еднородно задължение, еднородно езиков речник македонски, еднородно на македонски език

Преводи

  • еднородна на македонски език - хомогена, униформа
  • еднородни на македонски език - хомогени, униформа, хомогена
  • ежегодния на македонски език - годишниот, годишен, на годишниот
Случайни думи
Еднородно на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: рамномерна