Метла на македонски език

Превод: метла, Речник: български » македонски

метлата
метла на македонски език

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: метла

метла езиков речник македонски, метла с лопатка, метла и лопата, метла цена, метла с дръжка, метла и лопатка, метла на македонски език

Преводи

метеоролог на английски език - meteorologist, weatherman, a meteorologist, the meteorologist, the weatherman
метеорология на македонски език - метеорологија, метеорологијата, метеоролошката
метод на македонски език - метода, начин, методот, на метод
методология на македонски език - методологијата, методологија, методологии
множество на македонски език - повеќе, мноштво, бројни, голем број, домаќин на, множество

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Метла на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: метлата