Ножици на македонски език

Превод: ножици, Речник: български » македонски

секачи, на ножици, Уредно
ножици на македонски език

Други езици

Свързани думи

ножици езиков речник македонски, ножици за присаждане цена, ножици за подстригване професионални, ножици за трева, ножици гардена, ножици за стригане на овце, ножици на македонски език

Преводи

нога на македонски език - рамниште, ниво, исто ниво, ногата, пешадија
нож на македонски език - вашиот нож, сечилото, машина, ножот
ножници на македонски език - ножницата
нокът на македонски език - ноктот, нокти, на ноктот, нокт
упадък на македонски език - декаденција, опаѓање, пад, пропаѓање, падот

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Ножици на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: секачи, на ножици, Уредно