Платно на македонски език

Превод: платно, Речник: български » македонски

плови, на платно, лента, шумата
платно на македонски език

Други езици

Свързани думи

платно езиков речник македонски, платно за тента, платно за движение, платно за каяк, платно за ограда, платно за рисуване цена, платно на македонски език

Преводи

несходния на английски език - dissimilar, uncongenial, a dissimilar, discordant
пластмаса на македонски език - пластика, пластични, пластична, на пластични
плата на македонски език - висорамнини, ткаенината, платното, ткаенина, материјалот
плато на македонски език - платото, висорамнина, на платото
платформа на македонски език - платформата, платформи

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Платно на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: плови, на платно, лента, шумата