Полка на македонски език

Превод: полка, Речник: български » македонски

полкот, полкови, полк
полка на македонски език

Други езици

Свързани думи

полка езиков речник македонски, полка дот, полка музика, полка кабельная, полка трич трач, полка своими руками, полка на македонски език

Преводи

залп на македонски език - вербален напад, одбојката
полицейския на македонски език - полицискиот, полициската, полициско, полициски, полициска
полиция на македонски език - полиција, полицијата, полиција го, полициски, законот, јуриспруденција
полковник на македонски език - полковникот, на полковникот
половина на македонски език - пол

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Полка на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: полкот, полкови, полк