Прекрасен на македонски език

Превод: прекрасен, Речник: български » македонски

прекрасна, прекрасни, убави, една прекрасна
прекрасен на македонски език

Други езици

Свързани думи

прекрасен езиков речник македонски, прекрасен филм, прекрасен петък, прекрасен живот, прекрасен синоними, прекрасен уикенд, прекрасен на македонски език

Преводи

презрение на македонски език - презир, пркосат, непочитување, потценување
преимущество на македонски език - предност, има предност, што предност, предност пред, со предност
прекрасния на македонски език - прекрасниот, прекрасен, прекрасната, чудесен, прекрасно
прелом на македонски език - раскрши, пресвртница, прекрши, пресудна, го прекрши
престол на македонски език - престолот, столица, трон

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Прекрасен на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: прекрасна, прекрасни, убави, една прекрасна