Префект на македонски език

Превод: префект, Речник: български » македонски

префектот, епархот, а епархот, на префектот
префект на македонски език

Други езици

Свързани думи

префект езиков речник македонски, префект сао, префект юзао, префект франция, префект вао, префект это, префект на македонски език

Преводи

огън на македонски език - оган, пожар, оган вашиот, огнот, пламен
преувеличение на македонски език - претерување, претерано, преувеличување
преувеличилата на английски език - exaggerate, exaggerated, have played, played up, have played up
префектура на македонски език - префектурата, префектурални, во префектурата
пречистване на македонски език - прочистување, третман, очистување, пречистување, прочистува

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Префект на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: префектот, епархот, а епархот, на префектот