Размисъл на македонски език

Превод: размисъл, Речник: български » македонски

идеја
размисъл на македонски език

Допълнителни преводи

одразот, рефлексија, Одраз, размислување, Одраз на

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

размисъл езиков речник македонски, размисъл затоплянето на планетата, размисъл синоними, размисъл лермонтов, размисъл речник, размисъл синоним, размисъл на македонски език

Преводи

зидария на македонски език - ѕидарски, ѕидарија, ѕидање, масонерија
разложение на английски език - decomposition, corruption, putrefaction, decay, disintegration
размер на македонски език - големина, износ, големината, стапка, износот
размножение на английски език - reproduction, generation, multiplication, generations, propagation, a generation
разногласие на македонски език - несогласување, спор, различни ставови, до различни ставови

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Размисъл на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: идеја, одразот, рефлексија, Одраз, размислување, Одраз на