Разрушение на македонски език

Превод: разрушение, Речник: български » македонски

деструкција, уништување, пропаѓање
разрушение на македонски език

Други езици

Свързани думи

разрушение езиков речник македонски, разрушение бетонных конструкций, разрушение отношений руны, разрушение синоним, разрушение мозга у новорожденного, разрушение ссср, разрушение на македонски език

Преводи

олицетворяха на македонски език - олицетворени, персонификација
разпространение на македонски език - дистрибуција, ширење, шири, ширењето, дисеминација
разрешение на македонски език - дозвола, овластување, одобрение, решение, овластени
разтваряне на македонски език - растворање, распуштање, реконституција, распуштањето, раствори
разтворимост на македонски език - растворливост

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Разрушение на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: деструкција, уништување, пропаѓање