Сова на македонски език

Превод: сова, Речник: български » македонски

був
сова на македонски език

Други езици

Свързани думи

сова езиков речник македонски, сова съновник, сова звук, сова 7, сова 7 видин, сова цена, сова на македонски език

Преводи

контузия на македонски език - повреда, повредата, повреди, повреда на
сняг на македонски език - снег, снегот, гуми, снегот се, и снег
собственост на македонски език - сопственост, имот, во сопственост, имотот, на имотот
сок на македонски език - сок од, лимон, од лимон, сокот
сол на македонски език - на сол, солта, соли

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сова на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: був