Управление на македонски език

Превод: управление, Речник: български » македонски

управување, менаџмент, управување со, управувач, контрола
управление на македонски език

Други езици

Свързани думи

управление езиков речник македонски, управление на риска, управление на стефан стамболов, управление на качеството, управление на конфликти, управление на иновациите, управление на македонски език

Преводи

стая на македонски език - соба, училница, во училница, простор
употребление на македонски език - зближување, потреби ги
управията на македонски език - управата, раководството, власти, управу, управа
управляване на македонски език - менаџираната, управување, раководење
упражнение на македонски език - вежба, шах, вежбање, вежби, една вежба

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Управление на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: управување, менаџмент, управување со, управувач, контрола