Упражнение на македонски език

Превод: упражнение, Речник: български » македонски

вежба, Шах, вежбање, вежби, една вежба
упражнение на македонски език

Други езици

Свързани думи: упражнение

упражнение езиков речник македонски, упражнение за трапец, упражнение за трицепс, упражнение за задно рамо, упражнение добро утро, упражнение за гърди жени, упражнение на македонски език

Преводи

точно на македонски език - токму, само, право, исто
управление на македонски език - управување, менаџмент, управување со, управувач, контрола
управляване на македонски език - менаџираната, управување, раководење
упрек на македонски език - укор
ура на македонски език - супер

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Упражнение на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: вежба, Шах, вежбање, вежби, една вежба