Флейта на македонски език

Превод: флейта, Речник: български » македонски

флејта
флейта на македонски език

Допълнителни преводи

флејта, кавал, шупелка, се флејта, на флејта

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

флейта езиков речник македонски, флейта соло, флейта цена, флейта дървена, флейта история, флейта цени, флейта на македонски език

Преводи

означаха на македонски език - означена, претходат, означени, обележете го секое пакување, обележете го секое
флакон на македонски език - шишенце, вијала, шише, шишенцето
фланг на македонски език - крило, крилото
флейтист на английски език - flutist, flautist, flute, flute player
флора на македонски език - флората, фауна, флора како, растенија

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Флейта на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: флејта, флејта, кавал, шупелка, се флејта, на флејта