Хладилник на македонски език

Превод: хладилник, Речник: български » македонски

фрижидер, ладилник, фрижидерот
хладилник на македонски език

Други езици

Свързани думи

хладилник езиков речник македонски, хладилник за вграждане, хладилник беко, хладилник на газ, хладилник нео, хладилник горение, хладилник на македонски език

Преводи

свежда на македонски език - сведува, врие, намалува, сведуваше, сведена
хитрости на македонски език - лукавства, измама, трикови
хитрях на английски език - crafty, hitryah
хладнокръвие на македонски език - ладнокрвноста
хлебарка на македонски език - тавтабита, роуч, лебарка

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Хладилник на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: фрижидер, ладилник, фрижидерот