Хляб на македонски език

Превод: хляб, Речник: български » македонски

леб
хляб на македонски език

Допълнителни преводи

леб, лебот, бикарбона, колачи, на леб

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

хляб езиков речник македонски, хляб и мръвка, хляб вита, хляб и сол, хляб без месене, хляб бонус, хляб на македонски език

Преводи

органист на английски език - organist, an organist, organ, organ player
хлорофил на македонски език - хлорофилот, хлорофил
хлороформ на македонски език - хлороформот
хобот на македонски език - пробосцис
ходатай на македонски език - посредникот, посредник, е посредникот, застапник, на посредник

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Хляб на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: леб, леб, лебот, бикарбона, колачи, на леб