Бронза на немски език

Превод: бронза, Речник: български » немски

Изходен език:
български
Целеви език:
немски
Преводи:
bronzen, bronze, Bronze, aus Bronze
Бронза на немски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: бронза

бронза таблица менделеева, бронза цена за кг, бронза содержит 41 часть меди, бронза кг цена, бронза свойства, бронза езиков речник немски, бронза на немски език

Преводи

  • бройлер на немски език - bratrost, Broiler, Grill, Masthähnchen
  • бронз на немски език - bronzen, bronze, Bronze, aus Bronze
  • бронхит на немски език - bronchitis, Bronchitis
  • броня на немски език - rüstung, panzer, Stoßstange, Auto, Stoßfänger
Случайни думи
Бронза на немски език - Речник: български » немски
Преводи: bronzen, bronze, Bronze, aus Bronze