Еднородно на нидерландски език

Превод: еднородно, Речник: български » нидерландски

Изходен език:
български
Целеви език:
нидерландски
Преводи:
uniform, uniforme, eenvormige, eenvormig, gelijkmatige
Еднородно на нидерландски език
Други езици

Свързани думи: еднородно

еднородно изречение, еднородно обстоятелствено пояснение, еднородно магнитно поле, еднородно и нееднородно определение, еднородно задължение, еднородно езиков речник нидерландски, еднородно на нидерландски език

Преводи

  • еднородна на нидерландски език - uniform, uniforme, eenvormige, eenvormig, gelijkmatige
  • еднородни на нидерландски език - uniform, uniforme, eenvormige, eenvormig, gelijkmatige
  • ежегодник на нидерландски език - ezhegodnik
  • ежегодния на нидерландски език - jaarlijks, jaar-, jaarlijkse, de jaarlijkse, jaar
Случайни думи
Еднородно на нидерландски език - Речник: български » нидерландски
Преводи: uniform, uniforme, eenvormige, eenvormig, gelijkmatige