Сопран на нидерландски език

Превод: сопран, Речник: български » нидерландски

sopraan
сопран на нидерландски език

Допълнителни преводи

sopraan, Sopran, soprano, discant, de sopraan

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

сопран езиков речник нидерландски, сопран женски глас, сопран инструмент, меццо сопрано, сопран уикипедия, сопран мецосопран алт, сопран на нидерландски език

Преводи

монах на нидерландски език - monnik, monk, monniken, kloosterling, kloosterbroeder
сонет на нидерландски език - sonnet, sonnet van, het sonnet, het sonnet van
сопа на нидерландски език - knuppel, ploertendoder, bludgeon, knots, knuppel in, genootschap, maatschappij, vereniging, ...
сопрано на нидерландски език - sopraan, sopran, soprano, discant, de sopraan
сос на нидерландски език - saus, saus van, sauce, jus, sauzen, sop

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сопран на нидерландски език - Речник: български » нидерландски
Преводи: sopraan, sopraan, Sopran, soprano, discant, de sopraan