Автограф на норвежки език

Превод: автограф, Речник: български » норвежки

Изходен език:
български
Целеви език:
норвежки
Преводи:
autograf, Autograph, autografen, autografer
Автограф на норвежки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: автограф

автограф от криско, автограф 2014, автограф харманли, автограф джена, автограф галена, автограф езиков речник норвежки, автограф на норвежки език

Преводи

  • автобиография на норвежки език - selvbiografi, selvbiografien, biografien, autobiography, biografi
  • автобус на норвежки език - trene, vogn, buss, bus, bussen
  • автомагистрала на норвежки език - motorvei, hovedvei, motorveien, highway
  • автомат на норвежки език - automat, automaten, automatisert
Случайни думи
Автограф на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: autograf, Autograph, autografen, autografer