Бактерии на норвежки език

Превод: бактерии, Речник: български » норвежки

bakterier, bakteriene, bakterie, bakterien
бактерии на норвежки език

Други езици

Свързани думи: бактерии

бактерии езиков речник норвежки, бактерии в носа, бактерии в ануса, бактерии на ток, бактерии в урината, бактерии презентация, бактерии на норвежки език

Преводи

базел на норвежки език - basel, anmeldelser basel, i basel
базилика на норвежки език - basilika, basilikaen, basilica, peterskirken
бактериология на норвежки език - bakteriologi, bacteriology, områdene bakteriologi
бакшиш на норвежки език - tips, spiss, tip, pris, spissen, drikkepenger, topp
пародия на норвежки език - parodi, parodien, parody

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Бактерии на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: bakterier, bakteriene, bakterie, bakterien