Космонавт на норвежки език

Превод: космонавт, Речник: български » норвежки

Изходен език:
български
Целеви език:
норвежки
Преводи:
kosmonauten, Cosmonaut, kosmonaut
Космонавт на норвежки език
Други езици

Свързани думи: космонавт

космонавт георгий иванов, космонавт юрий гагарин, космонавт георги иванов, космонавт красимир стоянов, космонавт синоним, космонавт езиков речник норвежки, космонавт на норвежки език

Преводи

  • косинус на норвежки език - cosinus, kosinus, har cosinus, cosine
  • космология на норвежки език - kosmologi, kosmologien
  • космонавтика на норвежки език - Kosmonautisk, Cosmonautics, er Kosmonautisk
  • космополит на норвежки език - cosmopolitan, kosmopolitiske, kosmopolitisk, kosmopolittiske, kosmopolittisk
Случайни думи
Космонавт на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: kosmonauten, Cosmonaut, kosmonaut