Целофан на норвежки език

Превод: целофан, Речник: български » норвежки

cellofan
целофан на норвежки език

Допълнителни преводи

cellofan, i cellofan, cellophane

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

целофан езиков речник норвежки, целофан за цветя, целофан на едро вносител, целофан цена, целофан опаковки, целофан пликове, целофан на норвежки език

Преводи

аклиматизация на норвежки език - akklimatisering, acclimatization, akklimatiserings, acclimatisation, akklimatisere
цезий на норвежки език - cesium, caesium, cesiumjodid
цезура на норвежки език - caesura
целулоза на норвежки език - cellulose, cellulosen
целунат на норвежки език - kyss, kysse, kysset, kiss, kyskhet

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Целофан на норвежки език - Речник: български » норвежки
Преводи: cellofan, cellofan, i cellofan, cellophane