Самка на португалски език

Превод: самка, Речник: български » португалски

feminino, fêmea, mulher, feminina, sexo feminino
самка на португалски език

Други езици

Свързани думи: самка

самка езиков речник португалски, самка комара, самка 2011 смотреть онлайн, самка беркута, самка человека, самка значение, самка на португалски език

Преводи

салфетка на португалски език - guardanapo, narcotize, penso, guardanapo de, napkin, sesta
сам на португалски език - sozinho, só, sozinha, apenas, sozinhos, lhe, ele
самоанализ на португалски език - recolhimento
самодържец на португалски език - autocrata, autocrat, autócrata
уместния на португалски език - apto, apt, o apt, aptos, apta

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Самка на португалски език - Речник: български » португалски
Преводи: feminino, fêmea, mulher, feminina, sexo feminino