Метла на румънски език

Превод: метла, Речник: български » румънски

mătură
метла на румънски език

Допълнителни преводи: метла

mătură, matura, broom, mătura, Sorgho

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: метла

метла езиков речник румънски, метла с лопатка, метла и лопата, метла цена, метла с дръжка, метла и лопатка, метла на румънски език

Преводи

меморандум на румънски език - memorandum, de motive, memoriu, memorandumul, notă
метеоролог на румънски език - meteorolog, meteorologul, meteorologist, meteorolog de, meteorologilor
метеорология на румънски език - meteorologie, meteorologiei, meteorologia, de meteorologie, meteorologice
метод на румънски език - metodă, metoda, metode, metoda de, metodă de, mod
методология на румънски език - metodologie, metodologia, metodologii, metodologiei, metodologia de

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Метла на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: mătură, mătură, matura, broom, mătura, Sorgho