Платно на румънски език

Превод: платно, Речник: български » румънски

corabie
платно на румънски език

Допълнителни преводи

pânză, panza, canvas, pînză, panza de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

платно езиков речник румънски, платно за тента, платно за движение, платно за каяк, платно за ограда, платно за рисуване цена, платно на румънски език

Преводи

пластмаса на румънски език - plastic, de plastic, din plastic, material plastic, plastica
плата на румънски език - țesătură, material, tesatura, țesături, tesatura de, onorariu
плато на румънски език - platou, platoul, plateau, de platou, podiș
платформа на румънски език - platformă, platforma, platforme, platforma de, platformă de, peron
ферибот на румънски език - bac, feribot, feribotul, de feribot, ferry

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Платно на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: corabie, pânză, panza, canvas, pînză, panza de