Сиренце на румънски език

Превод: сиренце, Речник: български » румънски

loc
сиренце на румънски език

Допълнителни преводи: сиренце

brânză, Cascaval, Cheese, Branzeturi, Cașcaval

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: сиренце

сиренце езиков речник румънски, панирано сирене, сирене в бекон, сиренце какво си жоси, сиренце булка, сиренце по члена, сиренце на румънски език

Преводи

кошница на румънски език - coș, cos, coșul, coș de, coșul de, coş, co
сирена на румънски език - sirenă, sirena, sirenei, de sirenă, sirene
сирене на румънски език - brânză, branza, brânzeturi, brânza, de brânză
сироп на румънски език - sirop, sirop de, de sirop, de sirop de, siropul
система на румънски език - sistem, sistem de, sistemul, sistemului, sistemul de, strategie, organizare, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сиренце на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: loc, brânză, Cascaval, Cheese, Branzeturi, Cașcaval