Автограф на словашки език

Превод: автограф, Речник: български » словашки

podpis, autogram
автограф на словашки език

Допълнителни преводи: автограф

autogram, môj autogram, po autogram

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: автограф

автограф езиков речник словашки, автограф от криско, автограф 2014, автограф харманли, автограф джена, автограф галена, автограф на словашки език

Преводи

автобиография на словашки език - autobiografie, autobiografia, životopis
автобус на словашки език - autobus, kouč, autokar
автомагистрала на словашки език - diaľnice, diaľnica, diaľnic, diaľnici, hrot, kopí, bodec, autostráda
автомат на словашки език - automat, manuál
месец на словашки език - mesiac, pre mesiac, mesiaca, mesačne

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Автограф на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: podpis, autogram, autogram, môj autogram, po autogram