Акционер на словашки език

Превод: акционер, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
akcionár, akcionára, akcionárom, akcionári
Акционер на словашки език
Други езици

Свързани думи: акционер

акционер определение, акционер на английски, акционер фаворит ад, акционер значение, акционер фаворит, акционер езиков речник словашки, акционер на словашки език

Преводи

  • акциз на словашки език - spotrebná, spotrebnej, spotrebný, spotrebné, spotrebnú
  • акции на словашки език - burza, zásoba, akcie, sklad, sklade, skladu
  • акър на словашки език - pole, aker, AKR, AKM
  • алебарда на словашки език - halapartňa, halapartna, halapartny
Случайни думи
Акционер на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: akcionár, akcionára, akcionárom, akcionári