Брошура на словашки език

Превод: брошура, Речник: български » словашки

brožúra
брошура на словашки език

Допълнителни преводи: брошура

brožúra, brožúrka, brožúry, príručka, brožúre

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: брошура

брошура езиков речник словашки, брошура баумакс, брошура пикадили, брошура фантастико, брошура билла, брошура на кауфланд, брошура на словашки език

Преводи

бронхит на словашки език - bronchitída, zápal priedušiek, bronchitídu
броня на словашки език - nárazník, zbroj
брус на словашки език - hučanie, hučaní, hučania, bzučanie, hučaniu, stržeň
бруст на словашки език - prsia, hrudníka
спонсорство на словашки език - sponzorstvo, sponzorstva, sponzorovanie, sponzorstve, sponzorovania

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Брошура на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: brožúra, brožúra, brožúrka, brožúry, príručka, brožúre