Живот на словашки език

Превод: живот, Речник: български » словашки

životní, žalúdok, život, brucho, bachor
живот на словашки език

Допълнителни преводи

život, života

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

живот езиков речник словашки, живот ли бе да го опишеш, живот в австралия, живот без болка, живот в германия, живот почти прекрасен, живот на словашки език

Преводи

живак на словашки език - ortuť, ortuti
живост на словашки език - živosť, temperament
животни на словашки език - zver, zvieratá, zveri, zviera
животно на словашки език - zviera, zviera je, zvieratá, zvieraťa, domáce zviera, hrubý, tvor, ...
туризъм на словашки език - cestovný, cestovné, cestovná, cestovnej, cestovného, turistika

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Живот на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: životní, žalúdok, život, brucho, bachor, život, života