Отметка на словашки език

Превод: отметка, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
skóre, kliešť, kliešťa, tick, kliešte
Отметка на словашки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: отметка

отметка символ, отметка пола, отметка об исполнителе, отметка l на диске, отметка о наличии приложения, отметка езиков речник словашки, отметка на словашки език

Преводи

  • отливка на словашки език - obsadenie, obsadení, obsadenia, obsadeniu
  • отличния на словашки език - rozmanitý, odlišný, vynikajúce, vynikajúci, vynikajúca, vynikajúcu, vynikajúcou
  • отмиване на словашки език - fiasko, fiaskom
  • отново на словашки език - opäť, znovu, zas, znova, zase, opätovne, ešte raz
Случайни думи
Отметка на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: skóre, kliešť, kliešťa, tick, kliešte