Папратовидни на словашки език

Превод: папратовидни, Речник: български » словашки

Kapradinová, papraďová, pina FOUGERE
папратовидни на словашки език

Други езици

Свързани думи

папратовидни езиков речник словашки, папратовидни растения, отдел папратовидни, папратовидни на словашки език

Преводи

опасния на словашки език - nebezpečný, nebezpečné, nebezpečná, nebezpečného, nebezpečných, bezpečný
папироса на словашки език - cigarety, cigariet, cigareta
папка на словашки език - zložka, priečinok, zložky, komponent, prvok
папския на словашки език - pápežský, pápežskej, pápežským, pápežského, apoštolský
папство на словашки език - pápežstvo, pápežstva, pápežstvu

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Папратовидни на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: Kapradinová, papraďová, pina FOUGERE