Полка на словашки език

Превод: полка, Речник: български » словашки

police, polička, polica
полка на словашки език

Допълнителни преводи

polka, Poľka, že polka

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

полка езиков речник словашки, полка дот, полка музика, полка кабельная, полка трич трач, полка своими руками, полка на словашки език

Преводи

полицейския на словашки език - polícia, polície, policie, policia, policajti, pomyje
полиция на словашки език - polícia, polície, zákon, právo
полковник на словашки език - plukovník, plukovníka, plukovnik
половина на словашки език - napoly, napol, polovicu, na polovicu, polovice, polovina, polovička, polovica, ...
хинина на словашки език - chinín, chinín a, chinin, hradlo

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Полка на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: police, polička, polica, polka, Poľka, že polka