Реалност на словашки език

Превод: реалност, Речник: български » словашки

svet
реалност на словашки език

Допълнителни преводи: реалност

realita, skutočnosť, realitou, reality

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: реалност

реалност езиков речник словашки, реалност тълковен речник, реалност и мечти враца, реалност синоним, реалност и мечта, реалност и фантазия в косачи, реалност на словашки език

Преводи

реализация на словашки език - realizácia, realizácie, implementácie, realizáciu, vykonávania
реализъм на словашки език - realizmus, realitu, realismus, realizmu, reálnosť
ребро на словашки език - rebro, rebrovanie, rebro vrátane, rebro prahu
рев на словашки език - rev, řev, krik, hukot
фанфара на словашки език - fanfára, tuš

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Реалност на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: svet, realita, skutočnosť, realitou, reality