Хроника на словашки език

Превод: хроника, Речник: български » словашки

kronika
хроника на словашки език

Допълнителни преводи

kronika

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

хроника езиков речник словашки, хроника на един президентски мандат, хроника на фараоните. летопис на владетелите и династиите в древен египет, хроника на маите и техните крале и кралици, хроника оод, хроника счетоводна къща, хроника на словашки език

Преводи

банка на словашки език - banka, banky, bankou, bankoví, svah
храсталак на словашки език - bush
хремата на словашки език - výtok
хронологическия на словашки език - chronologický, chronologicky, uplatniť chronologický, chronologicky usporiadaný, chronologickým
хрупкай на словашки език - okusovať, žuť, žuvať, obhrýzať, hrýzť, chatrný

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Хроника на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: kronika, kronika