Еднородно на словенски език

Превод: еднородно, Речник: български » словенски

Изходен език:
български
Целеви език:
словенски
Преводи:
enotna, izenačena, enotno, enakomerna, enoten
Еднородно на словенски език
Други езици

Свързани думи: еднородно

еднородно изречение, еднородно обстоятелствено пояснение, еднородно магнитно поле, еднородно и нееднородно определение, еднородно задължение, еднородно езиков речник словенски, еднородно на словенски език

Преводи

  • еднородна на словенски език - enotna, izenačena, enotno, enakomerna, enoten
  • еднородни на словенски език - enotna, izenačena, enotno, enakomerna, enoten
  • ежегодник на словенски език - ezhegodnik
  • ежегодния на словенски език - roční, letni, letna, letno, letne, letnega
Случайни думи
Еднородно на словенски език - Речник: български » словенски
Преводи: enotna, izenačena, enotno, enakomerna, enoten