Стол на словенски език

Превод: стол, Речник: български » словенски

stolní, tabela, deska, stol, miza
стол на словенски език

Допълнителни преводи

stol, predsednik, predseduje, predsednik je, predsedovanje

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

стол езиков речник словенски, стол за кърмене, стол за хранене чиполино, стол за кола бертони, стол за хранене бертони, стол за кола, стол на словенски език

Преводи

жажда на словенски език - žeja, žejo, želja, žeje
сто на словенски език - sto, stotine, stotih, sovka, kdo, jež
стойка на словенски език - stojalo, stati, stojijo, izstopa, stoji, police
столетие на словенски език - stoletje, stoletja, stoletju, st
столица на словенски език - kapital, kapitala, kapitalski, kapitalska, kapitalske, kapitál, metropole

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Стол на словенски език - Речник: български » словенски
Преводи: stolní, tabela, deska, stol, miza, stol, predsednik, predseduje, predsednik je, predsedovanje