Атака на украински език

Превод: атака, Речник: български » украински

напад, атака, натиск, начало, штурм, почало, початок
атака на украински език

Допълнителни преводи

атаку

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

атака езиков речник украински, атака форум, атака варна, атака евроизбори, атака листа, атака предизборен клип, атака на украински език

Преводи

асфалт на украински език - асфальт, заасфальтувати, асфальтний, асфальтувати, бітум
атавизъм на украински език - атавізм, атавізмом
атеизъм на украински език - атеїзм, атеизм
атеист на украински език - атеїст, атеїстом, паразитувати
експресионизъм на украински език - експресіонізм, експресіонізму

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Атака на украински език - Речник: български » украински
Преводи: напад, атака, натиск, начало, штурм, почало, початок, атаку