Папратовидни на украински език

Превод: папратовидни, Речник: български » украински

папороть
папратовидни на украински език

Допълнителни преводи

папоротевий, папоротеві

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

папратовидни езиков речник украински, папратовидни растения, отдел папратовидни, папратовидни на украински език

Преводи

линотип на украински език - лінотип, лінолеум
папироса на украински език - сигарети, цигарки, сигарета, цигарка
папка на украински език - тека, папку, папки, книжечка, швидкозшивач, теку, папка, ...
папския на украински език - папський, папська, папську, папського, апостольський
папство на украински език - папство

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Папратовидни на украински език - Речник: български » украински
Преводи: папороть, папоротевий, папоротеві