Хлебарка на украински език

Превод: хлебарка, Речник: български » украински

тарган
хлебарка на украински език

Допълнителни преводи

тарган, таракан, таргани

Свързани думи

Други езици

Преводи

покритие на украински език - покриття, опалубка, рама, оболонка, сорочка, обшивання
хладилник на украински език - холодильник, охолодний
хладнокръвие на украински език - прохолодно, урівноваженість
хлопащия на украински език - вибух, грюкання
хлорофил на украински език - хлорофіл

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Хлебарка на украински език - Речник: български » украински
Преводи: тарган, тарган, таракан, таргани