Бира на унгарски език

Превод: бира, Речник: български » унгарски

Изходен език:
български
Целеви език:
унгарски
Преводи:
sör, sört, a sör, sörre, sörrel
Бира на унгарски език
Други езици

Свързани думи: бира

бира ариана, бира и шкембе, бира за косата, бира каменица, бира калории, бира езиков речник унгарски, бира на унгарски език

Преводи

  • биохимик на унгарски език - biokémikus, biokémikusa, a biokémikus
  • биохимия на унгарски език - biokémia, életvegytan, biokémiai, a biokémia, biokémiára, biokémiában
  • битие на унгарски език - lét, hogy, hogy a, mivel
  • битум на унгарски език - bitumenbarna, földszurok, bitumen, bitumenes, bitument, bitumennel, aszfalt
Случайни думи
Бира на унгарски език - Речник: български » унгарски
Преводи: sör, sört, a sör, sörre, sörrel