Финал на финландски език

Превод: финал, Речник: български » финландски

päätös, finaali, loppu
финал на финландски език

Допълнителни преводи

finaali, finaaliin, finaalin, finale, finaalissa

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

финал езиков речник финландски, финал на лига европа 2014, финал шампионска лига, финал на малката булка, финал на шампионска лига 2014, финал лига европа 2014, финал на финландски език

Преводи

милиционер на финландски език - militiaman, sotilasmies
филтър на финландски език - suodatin, hakuehdot, suodattimen, suodatat, suodatinta, suodattaa, filtteri, ...
филц на финландски език - huopa, tuntui, tunsi, tuntenut, peitto, viltti, peite, ...
финансиране на финландски език - rahoitus, rahoituksen, rahoitusta, rahoituksesta, rahoitukseen
финансист на финландски език - rahoittaja, rahoittajan, rahoittajana, financier, rahoittajalle

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Финал на финландски език - Речник: български » финландски
Преводи: päätös, finaali, loppu, finaali, finaaliin, finaalin, finale, finaalissa