Бактерии на френски език

Превод: бактерии, Речник: български » френски

Изходен език:
български
Целеви език:
френски
Преводи:
bactérie, bactéries, les bactéries, des bactéries, de bactéries
Бактерии на френски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: бактерии

бактерии в носа, бактерии в ануса, бактерии на ток, бактерии в урината, бактерии презентация, бактерии езиков речник френски, бактерии на френски език

Преводи

  • базел на френски език - malchance, malheur, ballot, sinistre, calamité, misère, balle, ...
  • базилика на френски език - basilique, Basilica, la Basilique, basilique de, basilique du
  • бактериология на френски език - bactériologie, la bactériologie, Bacteriology, bactériologique, de bactériologie
  • бакшиш на френски език - don, bakchich, pronostiquer, apogée, cadeau, cime, comble, ...
Случайни думи
Бактерии на френски език - Речник: български » френски
Преводи: bactérie, bactéries, les bactéries, des bactéries, de bactéries