Наш на чешки език

Превод: наш, Речник: български » чешки

Изходен език:
български
Целеви език:
чешки
Преводи:
naše, náš, Naše, naší, našich, našeho
Наш на чешки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: наш

наш дом магазин, наш треньор по волейбол, наш илюзионист, наш дом ямбол, наш дом филм, наш езиков речник чешки, наш на чешки език

Преводи

  • начерняй на чешки език - adverbiální, nachernyay
  • начисление на чешки език - počítání, výpočet, počet, akruální, přírůstek, akruálního, akruálním, ...
  • нашенка на чешки език - hýčkat, rozmazlovat, nashenkata
  • не на чешки език - nikoli, ne, není, nejsou, nebude
Случайни думи
Наш на чешки език - Речник: български » чешки
Преводи: naše, náš, Naše, naší, našich, našeho