Сопран на шведски език

Превод: сопран, Речник: български » шведски

sopran, sopranen, soprano
сопран на шведски език

Други езици

Свързани думи

сопран езиков речник шведски, сопран женски глас, сопран инструмент, меццо сопрано, сопран уикипедия, сопран мецосопран алт, сопран на шведски език

Преводи

машинист на шведски език - chaufför, föraren, drivrutin, drivrutinen, förare
сонет на шведски език - sonett, sonnet, sonetten
сопа на шведски език - bludgeon, bludgeonen, påk, klubba, klubb
сопрано на шведски език - sopran, sopranen, soprano
сос на шведски език - sås, såsen, sauce

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сопран на шведски език - Речник: български » шведски
Преводи: sopran, sopranen, soprano