Адносна на македонскай

Пераклад: адносна, Слоўнік: беларуская » македонская

во однос, во поглед, во врска со, со оглед, во врска
адносна на македонскай

Іншыя мовы

Словы з сходным значэннем: адносна

адносна слоўнік мовы македонская, адносна спокойны, адносна на македонскай

Пераклады

авёс на македонскай - овес, овесот, зоб, засадена, пченицата
адмена на македонскай - откажување, укинување, поништување, откажувањето, раскинување
адмова на македонскай - неуспех, неуспехот, слабост, грешка, инсуфициенција
адрас на македонскай - адреса, адресата
адхазiць на македонскай - adhazits

Выпадковыя словы

Выпадковыя словы (беларуская/англійская)


Адносна на македонскай - Слоўнік: беларуская » македонская
Пераклады: во однос, во поглед, во врска со, со оглед, во врска