Iнстытут на македонскай

Пераклад: iнстытут, Слоўнік: беларуская » македонская

институтот, Институт, Институт за, завод, Институтот за
iнстытут на македонскай

Іншыя мовы

Пераклады

i на македонскай - јас, з, се, можам
а на македонскай - и, и да
аб на македонскай - за, околу, во врска со, за тоа, во врска
баран на македонскай - овци, овците, овчо, овца, овцата

Выпадковыя словы

Выпадковыя словы (беларуская/англійская)


Iнстытут на македонскай - Слоўнік: беларуская » македонская
Пераклады: институтот, Институт, Институт за, завод, Институтот за