Debenture in albanian

Translation: debenture, Dictionary: english » albanian

obligacion i shoqërisë aksionare, Obligacioni, dëftesë borxhi
debenture in albanian

Other Languages

Related words

debenture language dictionary albanian, debenture bond, debenture bonds, a debenture is, what is debenture, debenture definition, debenture in albanian

Translations

debauches in spanish - desenfrenos, orgías, francachelas, libertinaje, libertinajes
debauching in spanish - perverso
debentures in albanian - obligacione, obligacione dhe
debilitate in albanian - molis, dobësojnë, dobësoj
jumbles in spanish - revoltijos, revoltijos de, amasijos, los revoltijos

Random words


Debenture in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: obligacion i shoqërisë aksionare, Obligacioni, dëftesë borxhi