Decretory in albanian

Translation: decretory, Dictionary: english » albanian

dekretiv
decretory in albanian

Other Languages

Translations

decrepitude in albanian - dobësim
decretive in albanian - dekretiv
decrial in albanian - dënim i hapur
decried in albanian - përçmoi, qortuan, qortuar, kritikonin, kritikoi
foursquare in albanian - katror, katrorë, patundshëm, katror dhe, i patundshëm

Random words


Decretory in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: dekretiv